رزرو آنلاین هتلclose
ویزای کانادا
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
ویزای کانادا
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلیعجایب گردشگری ویزای کانادا

درود هم میهنان گرامی، با عرض ادب و احترام به اطلاع میرسانیم تلاش اعضای اين انجمن در راستای گسترش ورزش در جامعه و تقویت فرهنگ گردشگری در کشور عزیزمان ایران میباشد و بدينوسيله از تمام منابع، سایت ها، وبلاگ ها، اشخاص حقيقی و حقوقی كه موضوعات و مطالب شان توسط اعضا منتشر میگردد سپاسگذاریم.
تعداد بازدید : 80
نویسنده پیام
zahrabb آفلاین


ارسال‌ها : 11
عضويت : 5 /4 /1395
تشکر ها: 13
ویزای کانادا





کانادا، دومین کشور بزرگ در جهان و بزرگترین کشور در نیمکره غربی است، که بیشترین قسمت های شمالی آمریکای شمالی را در برگرفته است و منطقه وسیعی از ایالت متحده در جنوب به شمال غربی قطب شمال را پوشش می دهد. کانادا با آلاسکا – ایالات متحده آمریکا – در غرب و با 12 ایالت آمریکایی در جنوب مرز دارد.

چشم انداز کانادا طیف گسترده ای از مناظر طبیعی را ارائه می دهد که به مناطق مختلف جغرافیایی تقسیم می شود. Canadian Shield بزرگترین منطقه جغرافیایی است که شامل نیمی از کشور و مراکز خلیج هادسون است. بزرگترین دریاچه های جهان در نزدیکی این کشور قرار دارند: دریاچه میشیگان، دریاچه برتر، دریاچه اروی و دریاچه انتاریو. این کشور در مقایسه با ایالات متحده کمی بزرگتر است و یا 18 برابر فرانسه است.

36.3 میلیون نفر (در سال 2017) در این کشور زندگی می کنند که حدود 10 درصد از جمعیت در همسایگی ایالات متحده است. پایتخت کانادا اوتاوا و بزرگترین شهر، تورنتو است، زبان های گفتاری انگلیسی و فرانسوی هستند.


ایرانیانی که از کانادا دیدن می کنند باید ویزا خود را قبل از ورود به خاک کانادا دریافت کنند. ویزای توریستی کانادا توسط دفاتر ویزا (وابسته به سفارت کانادا) در آنکارا و دبی صادر می شود. شما می توانید از طریق مراجعه به سفارت کانادا در امارات یا ترکیه و یا از طریق آنلاین درخواست خود را به سفارت کانادا بدهید.
زمانی که شما از طریق آژانس هواپیمایی سام سیر اقدام به درخواست ویزای کانادا می کنید، کارشناسان ما در بخش ویزا به دقت مدارک شما را بررسی می کنند و بر حسب شرایط پرونده مشاوره لازم را به شما می دهند. پس از تکمیل مدارک از سمت شما و فرم های لازم ویزا، درخواست شما طی 3 تا 4 هفته کاری به صورت آنلاین در سایت سفارت ثبت می شود و نامه انگشت نگاری سفارت در اختیار شما قرار گیرد. برای انگشت نگاری خوشبختانه به گرفتن وقت نیازی نیست ولی از زمان گرفتن نامه انگشت نگاری تا 1 ماه شما فرصت دارید به یکی از دفاتر مربوطه مراجعه کنید، توضیحات لازم، تقویم تعطیلات سفارت و آدرس دفترهای انگشت نگاری توسط همکاران ما به شما اعلام خواهد شد. بعد از انجام انگشت نگاری از یک هفته تا 104 روز کاری زمان می برد تا سفارت نتیجه پرونده شما را اعلام کند؛ جواب منفی باشد نامه سفارت که حاوی اشکالات گرفته شده به پرونده است را در اختیار شما قرار می دهیم و اگر هم مثبت باشد به شما اطلاع می دهیم که پاسپورت خود را جهت پیکاپ ویزا کانادا در اختیار ما قرار دهید – که حدود 2 هفته تا یک ماه طول بکشد، که در این مرحله باز هم شما یک فرصت یک ماهه برای تحویل پاسپورت خود به سفارت خواهید داشت.



مدارک مورد نیاز ویزای توریستی کانادا ( مولتی 5 ساله)

***مدارک شخصی

اصل پاسپورت متقاضی به همراه کلیه ی پاسپورت های قدیمی
شناسنامه و کارت ملی
یک قطعه عکس جدید رنگی با زمینه ی سفید
سند ازدواج در صورت همراهی همسر
رضایت نامه ی محضری برای فرزندانی که با یکی از والدین قصد سفر دارند الزامی ست. رضایت نامه از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.





***مدارک شغلی



کارفرمایان : روزنامه رسمی ، آگهی تأسیس ،آگهی تغییرات و تصمیمات شرکت ، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده ، لیست بیمه ی 6 ماه آخر کارمندان ، تمکن و پرینت 6 ماه آخرحساب شرکت به لاتین.
کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد : پروانه ی بهره برداری ، جواز کسب ، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده ، لیست بیمه ی 6 ماه آخر کارمندان.
کارمندان : گواهی اشتغال به کار به زبان فارسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی، درآمد سالیانه ، نام مدیر) ، فیش حقوقی دو ماه آخر، لیست بیمه ی 6 ماه آخر، حکم کارگزینی یا قرارداد شرکت .
مهندسان : پروانه ی نظام مهندسی یا جواز ساخت .
تجار: کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی ،آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه.
پزشکان : پروانه ی دائم طبابت، کارت نظام پزشکی، پروانه ی مطب، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه.
بازنشستگان : حکم بازنشستگی و فیش حقوقی دو ماه آخر – حکم افزایش حقوق در صورت وجود ارائه گردد.



***مدارک مالی



ارائه ی نامه ی تمکن ممهور به مهر برجسته ی بانک و گردش حساب 6 ماه آخر هر دو به زبان لاتین الزامی ست.
درصورت داشتن گواهی سپرده ی بلند مدت ، برگ خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل ، سند ملکی و اجاره نامه آن ها را نیزارائه دهید.





***سایر توضیحات





فرم مشخصات فردی و خانوادگی برای هر متقاضی جداگانه تکمیل و ارئه گردد.
کلیه ی مدارک شخصی و شغلی باید به زبان انگلیسی ترجمه گردد و مهر مترجم کافی ست .
داشتن دو ویزای شنگن که حداقل یکی از آن ها در 5 سال اخیرباشد الزامی ست .
در صورت امکان با پاسپورت تمدید شده اقدام شود به این دلیل که مدت اعتبار ویزا درصورت صدور مطابق با اعتبار پاسپورت ارائه شده می باشد.
مدت زمان اخذ ویزا بعد از انگشت نگاری ازیک هفته تا پنج ماه می باشد .
در صورت داشتن دعوتنامه معتبر آن را ارائه کنید.دعوتنامه باید شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی ،آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگرباشد و بعد از تنظیم به مهر و امضای دفتر ثبت Notary Public برسد. مدارک فرد دعوت کننده : کارت شهروندی، پاسپورت کانادایی، شناسنامه ی کانادایی یا کارت اقامت ، گواهی اشتغال به کار، نامه ی بانک، برگه های مالیاتی ، فرم های T4 و T1 .
مدارک شخصی و شغلی متقاضی در مرحله ی اول و مدارک بانکی در مرحله ی آخر و زمان اعلام شده از مسافر دریافت می گردد.
کلیه ی مدارک بانکی به زبان لاتین از بانک گرفته شود ودیگر مدارک مالی نیز ترجمه گردند.

با هر بار ورود به کانادا مسافر تا سقف 6 ماه می تواند در آنجا اقامت داشته باشد.

امضای کاربر : بلیط هواپیما,خرید بلیط هواپیما,بلیط ارزان هواپیما,بلیط خارجی,پرواز خارجی,ویزای کانادا,خرید بلیط هواپیما خارجی
خرید بلیط هواپیما داخلی,پرواز داخلی,بلیط تک,بلیط داخلی,آژانس مسافرتی
شنبه 14 مهر 1397 - 17:24
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.